20.6.10

Z týchto dní

Počasie sa akosi nechce umúdriť. 10 dní bolo pekne a teplo. Zrovna vtedy som mal dovolenku. Čiastočne v rytme ja čerpám, žena užíva. Malej sme maľovali izbu, s nervami sme zdolali vrch Lopeník, bratislavské ulice a väčšina z nás voľby. Trocha som pátral v rodokmene.
Malá opakuje vety, ktoré hovoríme. Najkrajšie sú jej gestá, ktoré pri tom používa. A huba sa jej nezavrie. Všetko komentuje. Napr. raz večer povedala: " Ket sa nevykakám nepvojdem sa osprchovat. Pvojdem rovno do postele." alebo " Daj si pozov, aby si nespadla zo schodof." Keď videla sochu ruky, skonštatovala, že "Niekto si otuhou ruku". Babku hnevá tým, že jej hovorí baba. Učí sa bicyklovať. Spraví tak 3 ťahy a dosť. Úspešne ju učíme pýtať sa už aj na "malú". Plienky má len pri spaní.
Posledné dni sme doma. Včera sme boli sa kúpať vo vodnom svete až v Uherskom Brode. Mňa uniesla megavírivka, malú ani nie tak voda ako trojkolka. Hanba, že my z kúpeľného mesta musíme chodiť 60km na kúpalisko. Takže o5 je tu zima. Dúfam len, že júl a august tohtoročnú zimu nepokazí.

Žiadne komentáre: